Accountor ICT työnantajana

Meillä Accountor ICT:llä työskentelee noin 50 ICT-alan ammattilaista: kehityspäälliköitä, ICT-konsultteja, myyntipäälliköitä, teknisiä arkkitehtejä ja järjestelmäasiantuntijoita.

Laitamme työntekijämme etusijalle, sillä uskomme vahvasti että hyvä työntekijäkokemus rakentaa hyvän asiakaskokemuksen. Toimintaamme ohjaavat Arvomme ja Leaderment-filosofiamme, jotka tähtäävät erinomaisen työympäristön ja –ilmapiirin luomiseen. Näiden varaan rakentuva perusta mahdollistaa jokaisen työntekijämme onnistumisen omassa työssään niin hyvin, että se tuo lisäarvoa paitsi asiakkaillemme myös meille itsellemme.

Menestyäksemme myös tulevaisuudessa pyrimme jatkuvasti parempaan: kehitämme taitojamme sekä pidämme huolta motivaatiostamme ja yhteishengestämme. Rohkaisemme toinen toisiamme tuottamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Haluamme tarjota työntekijöillemme motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme jatkuvasti joukkoomme myös uusia tiimiläisiä, sekä osaavia ammattilaisia että nuorempia kykyjä.

Avoimet työpaikat

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen työnhakijoille.

 

Trainee (haku päättyy 21.11.!)

Myyntipäällikkö (haku päättyy 25.11.!)

 

Haemme jatkuvasti uusia ja innokkaita tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme. Meillä työskentelee reilu 50 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa, ja vahvistamme joukkojamme aika ajoin, joten käy välillä kurkkaamassa tätä sivua.