Accountor ICT työnantajana

Meillä Accountor ICT:llä työskentelee noin 50 ICT-alan ammattilaista: kehityspäälliköitä, ICT-konsultteja, myyntipäälliköitä, teknisiä arkkitehtejä ja järjestelmäasiantuntijoita.

Laitamme työntekijämme etusijalle, sillä uskomme vahvasti että hyvä työntekijäkokemus rakentaa hyvän asiakaskokemuksen. Toimintaamme ohjaavat Arvomme ja Leaderment-filosofiamme, jotka tähtäävät erinomaisen työympäristön ja –ilmapiirin luomiseen. Näiden varaan rakentuva perusta mahdollistaa jokaisen työntekijämme onnistumisen omassa työssään niin hyvin, että se tuo lisäarvoa paitsi asiakkaillemme myös meille itsellemme.

Menestyäksemme myös tulevaisuudessa pyrimme jatkuvasti parempaan: kehitämme taitojamme sekä pidämme huolta motivaatiostamme ja yhteishengestämme. Rohkaisemme toinen toisiamme tuottamaan ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Haluamme tarjota työntekijöillemme motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme jatkuvasti joukkoomme myös uusia tiimiläisiä, sekä osaavia ammattilaisia että nuorempia kykyjä.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta päivitämme niitä tähän aina tarpeen tullen.

Käy kurkkaamassa tilannetta aina välillä, niin pysyt ajan tasalla.