Virtuaalinen DataCenter – Accountor ICT

Pilvipalveluiden suosio kasvaa koko ajan. Yli puolet suomalaisista yrityksistä käyttää maksullisia pilvipalveluita. Hybridit IT-ympäristöt yleistyvät, kun sovelluksia ja kapasiteettia ostetaan sekä julkisesta että yksityisestä pilvestä. Parhaimmillaan pilviteknologia tarjoaa yrityksille merkittäviä hyötyjä. Näitä hyötyjä haluamme tarjota myös asiakkaillemme eturivin pilviosaamisellamme.

Accountor ICT Oy on sertifioitu HPE PartnerOne palveluntarjoaja

Olemme suorittaneet kattavan HPE PartnerOne Service Provider – ohjelman ja tarjoamme aitoa yksityistä pilvipalvelua ”maksat vain siitä mitä käytät” – periaatteella.

Kapasiteettiä tarpeen mukaan

Accountor ICT Oy on HPE:n ensimmäinen asiakas ja kumppani, joka hyödyntää ainutlaatuista HPE flexible capacity -palvelua Suomessa. Pidämme yhdessä HPE:n kanssa huolta, ettei asiakkaaltamme lopu levytila, laskentateho ja muisti kesken – missään tilanteessa. Sitä riittää taatusti myös suurten yritysten tarpeisiin. HPE vastaa tekniikasta ja sen jatkuvuudesta sekä toimintavarmuudesta.

Kustannussäästöissä päästään yli 20% ja tehokkuus puolestaan kasvaa vähintään 10%

Pilvipalveluiden hankinta sujuu nyt aiempaa helpommin, sillä enää ei tarvitse tehdä alkuinvestointeja laitteisiin tai ylimitoittaa kapasiteettia. Hankala ostoprosessi on mennyttä aikaa ja pilvipalveluiden käyttö sujuu joustavasti. Tarjoamme asiakkaillemme paremman läpinäkyvyyden ja ennustettavuuden IT-kustannuksiin. Tätä kautta saadaan tuotettua kustannustehokas ja toimintavarma IT-ympäristö.

Palvelutasomme pysyy korkeana mm. HPE:n ennakoivilla palveluilla. HPE:n kumppanina laajennamme edelleen pilvipalveluitamme valmiiksi mietittyihin ja paketoituihin ohjelmistoihin. Kehittyvä palvelutarjontamme tuo asiakkaillemme yhä enemmän valinnan vapautta ja mahdollisuuksia hyödyntää pilviteknologiaa.

Accountor ICT:n asiakkaana voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi kehittämiseen ja ottamaan pilvipalveluista kaiken irti.

Virtuaalisen Datacenterin käyttötuki

Pelkistetyimmillään virtuaaliset DataCenter-palvelut ovat tyhjiä virtuaalisia konesaleja, joissa asiakkaan tehtäväksi jää kaikki toimet sen jälkeen, kun toimittaja on pystyttänyt virtuaalipalvelin ympäristön ja asentanut virtuaalipalvelimiin käyttöjärjestelmän oletusasetuksin, tai asiakas on käynnistänyt valmiiseen ympäristöön virtuaalipalvelimen.

Toimittajan käyttötukipalveluilla asiakkaat saavat huomattavaa lisäarvoa palvelinympäristön ylläpidolle ja voivat tilata haluamiaan lisäpalveluita aina tarpeen mukaan.

Käyttötukipalvelu ulottuu asteittain aina palvelimien käyttöjärjestelmien hallintaan saakka. Käyttötukipalvelussa toimittaja ottaa ylläpitovastuun asiakkaan virtuaalisen konesalin hallinnasta ja päätyen aina virtuaalikoneiden käyttöjärjestelmätasoon saakka.

Käyttötukipalvelut koostuvat seuraavista asioista:

  • Virtuaalisen Datacenterin hallinta ja muutostyöt
  • Virtuaalipalvelimien hallinta
  • Fyysisten palvelimien hallinta
  • Käyttöjärjestelmien hallinta
  • Taatut vasteajat

 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.