Hybrid Cloud -palvelut

Accountor ICT:n Hybrid Cloud on palvelu, joka yhdistää pohjoismaisen kapasiteettipilvemme Microsoftin globaaliin Azure-alustaan. Kapasiteettipilvi on saatavilla paikallisena alustana niin Suomesta, Ruotsista kuin Norjasta. Käyttämämme Microsoftin palvelinkeskukset sijaitsevat Amsterdamissa ja Dublinissa.

PartnerCore- ja Azure-palvelinkeskukset on yhdistetty toisiinsa kiintein verkkoyhteyksin, tämä helpottaa huomattavasti palveluiden ristiinkäyttämistä aina parhaasta sijainnista sekä palveluiden tuomista asiakkaiden ja loppukäyttäjien ulottuville. Loppukäyttäjien palvelunkäytön helpottamiseksi olemme luoneet palvelun, jonka avulla käyttäjät kirjautuvat kaikkiin palveluihin samoilla tunnuksilla joita käytetään jo nyt.

Microsoftin pilvitarjooma lisää tuote- ja palveluvalikoimaan useita ohjelmisto- ja palvelutuotteita kuten Office365- ja Dynamics365-pilvipalveluohjelmistot.

Kaikki PartnerCore- ja Microsoft-palvelumme hinnoitellaan ja laskutetaan käyttöpohjaisesti. Palveluissa maksetaan vain siitä mitä käytetään ja käyttömäärät voivat vaihdella yhden päivän tai yhden kuukauden tarkastelujaksoilla. Määrät voivat muuttua myös alaspäin.

PartnerCore-kapasiteettipilvi tuotetaan läheisessä yhteistyössä Hewlet-Packard Oy:n kanssa (HPE Suomi).

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.