Eturivin pilviosaamista; kokonainen pilvipalveluiden ekosysteemi

Accountor-konsernin One Accountor -konsepti on rakennettu mahdollistamaan yritysten kaikkien ICT-ratkaisujen hankinta palveluna ”yhden luukun” periaatteella. Accountorilla on mittava historia ja kokemus ICT-ympäristön kaikista osa-alueista. Asiantuntijamme hallitsevat modernit laite-, ohjelmisto-, tietoliikenne, -kapasiteetti sekä tietoturvaratkaisut. Kokemuksemme kautta olemme myös muodostaneet jokaisen osa-alueen ympärille kutakin ratkaisua tukevat lisäarvopalvelut.

Elintärkeä osa One Accountor -salkkua on sen kapasiteettipilviratkaisu, joka tarjoaa asiakkaan todellisen käyttötarpeen mukaan mukautuvia ja skaalautuvia ICT-ratkaisuja sekä -palveluita.

Olemme kääntäneet maailman ylösalaisin. ICT-alusta ei enää päätä mikä on mahdollista, vaan yrityksen sovellusratkaisut ohjaavat ja muokkaavat kapasiteetin halutunlaiseksi. Viemme myös laskutuksen uudelle tasolle tarjoamalla esimerkiksi minuuttipohjaista hinnoittelua. Tuotamme Accountor kapasiteettipilvipalvelua tietoturvallisesti hyödyntäen nykyaikaisia älykkäitä tietoverkkoja sekä konesali- ja pilviteknologiaratkaisuja, myös hybridi-mallilla.

Accountor kapasiteettipilvi mahdollistaa erillisten pilvipalvelualustojen saumattoman ja käyttäjälle näkymättömän käytettävyyden. Palveluitamme on jo käytössä useiden yritysten liiketointakriittisissä ympäristöissä.

 

86 %

Ongelmista ratkaistu jo ennen niiden syntymistä

20 %

Säästöt kustannuksista

99,999 %

Keskimääräinen palvelimen uptime

Hyödyt

Yhden hallinnan (multicloud management) alle voidaan koota useita eri pilvipalvelu-alustoja. Palvelun käyttö on nopeaa ja helppoa: käytössäsi voi olla useita eri pilviä, joita hallinnoidaan yhden toimittajan kautta, jolloin lopputuloksena on myös sekä tuki että laskutus yhdestä paikasta.  Tarjoamme asiakkaillemme parempaa läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta IT-kustannuksiin. Näin syntyy erittäin kustannustehokas ja toimintavarma IT-ympäristö liiketoimintasi tueksi.

Hinta

Maksat vain siitä mitä käytät, ei isoja alku- tai lisäinvestointeja.

Skaalautuvuus

Tila, teho ja muisti eivät lopu kesken, kun käytössäsi on miltei rajattomat resurssit tarpeidesi mukaan.

Luotettavuus

Pilveäsi valvotaan 24/7 ja jos vikahälytys tulee asiantuntijmme aloittavat vian selvityksen. Valvontapalvelumme avulla voimme ennakoida tulevia vikatilanteita analytiikan avulla.

Helppo käyttöönotto

Palveluiden käyttöönotto on suoraviivaista, selkeää sekä kustannustehokasta. Toimimme suunnitellusti selkeiden prosessien kautta.

Kotimaiset palvelimet

Konesalimme sijaitsevat Suomessa ja ne ovat täysin meidän sekä asiakkaan hallittavissa. Ne ovat erittäin vikasietoiset kaikilta osiltaan sekä tarpeen mukaan auditoitavissa.

Asiantuntijuus ja asiakaspalvelu

Pilvipalvelun takana on oikeat asiantuntijat. Mikäli eteesi tulee tilanne, johon tarvitset tukea niin saat asiakaspalvelua suomeksi suoraan niiltä asiantuntijoiltamme, jotka ovat palvelusi rakentaneet.

Maailmanluokan tietoturvaa ja käytettävyyttä

Pilvipalvelumme on suunniteltu ja toteutettu Viestintäviraston sekä vakuutusyhtiöiden suositusten mukaisesti.

Laitetiloja valvotaan vuorokauden ympäri ja niihin pääsee ainoastaan henkilökortin ja PIN -koodin avulla. Tiloihin pääsevät ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävät sitä edellyttävät, sekä laitetiloja ja sinne sijoitettuja laitteita huoltavat henkilöt.

Ulkopuoliset henkilöt pääsevät tiloihin ainoastaan saatettuina.

Laitetiloissamme on seuraava varustelu:

  • Kulunvalvonta
  • Videovalvonta
  • Kosteusanturit
  • Varavoimageneraattori
  • Varashälytinjärjestelmä
  • Lämpötilan hälytysjärjestelmä
  • Varmistettu sähkönsyöttö (UPS)
  • Varmistettu jäähdytysjärjestelmä
  • Osoitteellinen palohälytysjärjestelmä
  • Sähkönsyötön hätäkatkaisupainikkeet

Prosessi

Pilvipalveluiden hankinnan tai vaihtamisen ei tarvitse olla hankalaa.

Kun teet päätöksen hankkia pilvipalvelut kauttamme, pidämme aloituspalaverin, jossa käymme läpi projektin ja sovimme tarkan aloitusajankohdan.

Projektin läpiviennistä vastaa Accountor ICT:n nimeämä projektipäällikkö.

Päätös yhteistyöstä ja suunnitelman tekeminen

Verkkoyhteyksien luonti

Siirron testaus

Siirto uuteen alustaan

Kapasiteetin optimointi

Haluan kuulla lisääPalvelinlaskuri

-

+


-

+


-

+


-

+


-

+


-

+


-

+


51,50 € / kk

Ramboll Finland

Rambollin ammattilaisille integraatiossa PC-laitteet kätevästi palveluna

“Mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten.” – Seppo Mattila, IT BRM

Rakentamiseen, infrastruktuuriin ja ympäristöön liittyviä asiantuntijapalveluja tarjoava Ramboll Finland on Suomen suurin konsultti- ja suunnittelualan yritys. Se työllistää yhteensä 1900 henkilöä. Ramboll Finlandin liikevaihto oli vuonna 2013 yhteensä 116 miljoonaa euroa, ja sen asiakkaita ovat ministeriöt, virastot, kaupungit, kunnat, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset. Koko maan laajuisesti operoivan organisaation työasemaympäristöä on uudistettu jo parin vuoden ajan elinkaarimallilla HP:n kannettavilla ja HP:n 23–27 tuuman näytöillä.

 

”Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme laadukkaat PC-laitteet, ja päätimme pari vuotta sitten siirtyä mahdollisimman mobiiliin työympäristöön PC-laitteiden osalta liikkuvan työnteon lisääntyessä. Kilpailutuksen jälkeen valitsimme tuotanto- ja suunnittelutyötä tekevien asiantuntijoiden tarpeisiin HP ZBook -tehokannettavat ja muun henkilöstön käyttöön HP EliteBook 840 -kannettavat”, sanoo Ramboll Finlandin IT BRM Seppo Mattila.

 

Rambollin monivuotinen IT-kumppani Accountor ICT on toimittanut Rambollille kuukausittain muutamia kymmeniä uusia HP:n kannettavia.

 

”Työntekijöistämme suurin osa käyttää tehokannettavaa, ja loput käyttävät kevyitä sekä nopean ja varman käyttökokemuksen tarjoavia HP EliteBookeja. Käytämme jonkin verran myös HP ElitePad -tabletteja”, kertoo Mattila.

Satoja HP:n kannettavia käyttöön

 

Accountor ICT tarjosi integraatiossa Rambollille valmiin PC-toimitusmallin, joilla Pöyryltä siirtyneille 435 henkilöille saatiin toimitettua uudet tietokoneet oheislaitteineen. Laitteet tilattiin Accountor ICT:n Netshop-yritysverkkokaupasta. Accountor ICT toteutti palveluna esiasennuksen ja käyttövalmiit kannettavat.

”Asiakkaamme organisaation kasvaminen useilla sadoilla työntekijöillä edellytti huolellista valmistautumista. Ennen varsinaista toteutusta testasimme HP:n kannettavien toimivuuden Rambollin käyttämien ohjelmistojen kanssa. HP:n tekemä tiivis yhteistyö suunnitteluohjelmistoja valmistavien yritysten kanssa näkyy erinomaisena käytettävyytenä”, sanoo Accountor ICT:n myynti- ja markkinointijohtaja Jari Meri. ”HP tarjoaa suunnitteluohjelmistoille runsaan valikoiman ajureita.”

Uudet kannettavat, suuret näytöt ja oheislaitteet toimitettiin alkusyksyn aikana yli kymmeneen eri puolella Suomea sijaitsevaan toimipisteeseen. Accountor ICT keräsi vanhat PC:t talteen ja toimitti ne turvallisesti Pöyrylle.

”Meille siirtyvät henkilöt pääsivät valitsemaan heille parhaiten soveltuvan kannettavan, ohjelmistot, näytön ja oheislaitteet”, kertoo Mattila. ”Meillä ei ollut omia resursseja näin mittavan projektin toteuttamiseen näin kireässä aikataulussa. Siirtymästä ei saanut aiheutua liiketoiminnoille ja työntekijöille minkäänlaista haittaa. Halusimme pitkälle automatisoidun ja varman toimitusprosessin, joka olisi mahdollisimman vaivaton myös omalle IT-yksiköllemme.

Projekti onnistui yli odotusten

 

Rambollin HP:n kannettavissa on neljän vuoden onsite-takuu, joka takaa tukipalvelun seuraavan työpäivän sisällä. Asiantuntemusta tarjoaa myös HP:n yhteyshenkilö, ja Accountor ICT:lle on siirtynyt vuosien saatossa yhä enemmän vastuuta Ramboll Finlandin päivittäisistä IT-tarpeista.

 

”Käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä kannettaviin, ja olemme saaneet kehuja projektista myös liiketoiminnalta”, sanoo Mattila. ”Kaikissa kannettavissamme on integroitu mobiililaajakaista ja ZBookeissa lisäksi tehoakut. HP:n tablettien Windows-käyttöjärjestelmään on totuttumyös nopeasti, ja koko PC-ympäristömme on uudistettu vuoden 2015 kuluessa noin 1900 HP:n kannettavalla ja muilla PC-laitteilla.”

Accountor ICT on varmistanut Ramboll Finlandille PC-laitteiden osalta hyvän saatavuuden.

”Olemme pärjänneet hienosti kahdella HP:n kannettavamallilla, joiden käytettävyys ja varmuus ovat olleet korkealla tasolla. Kannettavien sisältämät SSD-levyt ovat tarjonneet riittävää suorituskykyä suunnittelijoidemme tarpeisiin”, sanoo Mattila. ”Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut.”

Lue koko tarina

Asiakkaitamme

Haluan kuulla lisääYhteistyössä

Muut palvelut

Tietokantapalvelua pilvestä

SQL on tietokantapalvelu, joka kattaa yrityksen tuottavuus-, joustavuus- ja skaalautuvuusvaatimukset. Se on nopeasti käyttöön otettavissa, kustannustehokas ja tarjoaa luotettavan, korkean käyttöasteen, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää

Jatkuvuuden hallinta

Liiketoiminnalle kriittisten palveluiden toiminnan jatkuminen kannattaa ja pitää turvata.

Lue lisää

Liiketoiminnan sovellukset ja prosessit valvontaan

Liiketoiminnan sovellukset ja prosessit valvontaan ValHal on sisällön valvontaan luotu edistynyt ratkaisu. Palvelumallina on pilvi, joka voidaan hankkia edullisesti ja nopeasti käyttöön. ValHal ei ainoastaan valvo laitteistoja, vaan myös liiketoimintaprosesseja sekä ympäristön laadullista käytettävyyttä.   Kerros 1: Hardware monitor Tämä näkymä tarjoaa ylläpitäjille täsmällistä, reaaliaikaista tietoa palvelimista ja verkon aktiivilaitteista. Näkymä voidaan räätälöidä tarpeiden mukaisesti, […]

Lue lisää

Identiteetin- ja pääsynhallinta ADFS

Identiteetin- ja pääsynhallinta Nykyaikainen ICT-ympäristö koostuu useista tietojärjestelmistä, jotka on kytketty toisiinsa. Usein niitä hallinnoivat eri käyttäjät, jolloin tieto ei välttämättä aina päivity kaikkiin järjestelmiin. Lisäksi käyttäjillä on eri rooleja, jotka määrittävät millaiseen tietoon heillä tulee olla pääsy. Julkisen verkon kautta tarjottavien palveluiden yleistyessä lähes kaikilla yrityksillä ja organisaatioilla on tarve hallita keskitetysti oman henkilökunnan […]

Lue lisää