Uskallatko tarkistaa yrityksesi hyökkäyspinta-alan?

GDPR astui voimaan 25.5., joka tarkoittaa, että olet ilmoitusvelvollinen mikäli henkilötietoja pääsee vuotamaan. Olethan varmistanut, että sinun hyökkäyspinta-ala on suojassa ja hyökkääjät eivät pääsee sisälle järjestelmiisi?

Tarkista ulkoverkon turvallisuus veloituksetta!

Mikäli emme löydä mitään*, niin tarkastuksesta ei veloiteta mitään ja mikäli löydämme haavoittuvuuksia, niin asiaan keretään reagoida ennen hyökkäyksen tapahtumista.

Starttipaketti sisältää alkuskannauksen, jossa käydään läpi kaikki julkisessa verkossa näkyvät palvelut, asiantuntijan kirjallisen dokumentaation analysointeineen ja korjausehdotukset skannauksen tuloksista.

* Jos ulospäin näkyvissä palveluissasi ei havaita high- tai medium-tason (F-Securen määrittelyn mukaisia) haavoittuvuuksia, niin saat starttipaketista rahat takaisin.

Tyypillinen tarkastettava ympäristö sisältää 4 ip-osoitetta, jolloin kustannukseksi tulee 761 €, joka sisältää ympäristön pystyttämisen tarkastusta varten ja yhden skannauksen. Jatkossa skannaus voidaan suorittaa kolmen kuukauden välein ja tällöin hinta on 81 € / skannaus.Tarkista tietoturvasi tila PartnerDetect powered by F-Secure palvelun avulla!

PartnerDetect powered by F-Secure palvelu on tarkoitettu julkisessa verkossa olevien palvelujen tietoturvan ja haavoittuvuuksien hallintaan. Tällaisia voi olla esimerkiksi erilaiset kauppapaikat, nettisivut, verkkosovellukset ja dokumenttiportaalit. Palvelu ei vaadi erillisiä laitteistohankintoja, joten se voidaan ottaa kevyesti käyttöön.

PartnerDetect on tarpeisiisi räätälöity verkon haavoittuvuuksien tarkistus- ja hallintapalvelu. Sen avulla tunnistat haavoittuvuudet ja uhkat välittömästi, tehostat verkon ja sovellusten suojausta, ja samalla varmistat näiden vaatimustenmukaisuuden. Palvelu tuo esiin ja yksilöi ne kohdat, joissa yrityksesi järjestelmät ja tietovarannot ovat haavoittuvia. Toisin sanoen se antaa mahdollisuuden pienentää hyökkäyspinta-alaa ja yritykseesi kohdistuvia tietoturvariskejä.

Järjestelmä on markkinoiden ainoa haavoittuvuuksien hallintaratkaisu, jossa on mukana verkkotopologiatasoinen kartoitus. Verkkotopologia taas kertoo, miten yrityksen verkko on rakennettu, sisältäen kaikki noodit ja yhteydet.

F-Secure

Vihollinen ei tarvitse useita haavoittuvuuksia, yksi riittää.

Haavoittuvuudet ja niiden hyväksikäyttö ovat edelleen useimpien onnistuneiden tietomurtojen perimmäinen mahdollistaja.

Tiedossa olevien, mutta hoitamatta jääneiden haavoittuvuuksien hyväksikäyttö on yleisin tapa murtautua.

Nopeasti muuttuvat, monimutkaiset IT-ympäristöt mahdollistavat laajan hyökkäyspinta-alan yrityksien liiketoimintaan.

Mikä on sinun yrityksesi hyökkäyspinta-ala?

Yrityksen hyökkäyspinta-ala on sen esiin  nousevien IT-riskien summa. Se kattaa koko infrastruktuurin kuten verkot, ohjelmistot, verkkosovellukset – ja ymmärryksen näiden välisistä yhteyksistä ja kommunikoinnista keskenään.

PartnerDetect tuo esiin ja yksilöi ne kohdat, missä yrityksesi järjestelmät ja tietovarannot ovat haavoittuvia. Toisin sanoen, se antaa sinulle mahdollisuuden pienentää hyökkäyspinta-alaa ja yritykseesi kohdistuvia tietoturvariskejä.

Ratkaisun avulla yrityksesi tietoturvatiimi kartoittaa jatkuvasti hyökkäyspinta-alaa:

  • Kaikki tiedossa olevat ja tuntemattomat sekä mahdolliset haavoittuvuudet, jotka ovat bisneskriittisiä
  • Koko infrastruktuurin (laitteet, ohjelmistot, firmware ja verkot) kontrollointi
  • IT:n katvealueet, erilliset, huonosti konfiguroidut järjestelmät, haittaohjelmasivustot ja yrityksesi verkkosivustoon yhteydessä olevat verkkopalvelimet
  • Kumppanien ja alihankkijoiden hajalliset tietoturvakäytännöt
  • Yritykseen kohdistuvat loukkaukset ja verkkourkinta
Brand infringements External misconfigurations Shadow IT Malware and phishing Vulnerable partner businesses Attack surface Attack surface Attack surface Attack surface What you didn't want to know you have Misconfigurations Open ports Non-compliant systems Outdated software

Asiakkaitamme

Sisäisten prosessien kunnossaolo ei auta sinua jos etu- tai takaovesi on auki. Varaudu GDPR:ään ja vältä julkiset loanheitot.

Suuryrityksille rakennettu (ja hinnoiteltu) palvelu nyt saatavilla myös pk-yrityksille soveltuvaan hintaan.Muut palvelut

Käyttäjätuki

Käyttäjätuki IT-Tuki joka TUNTEE sinut Varmista, että työasemasi ohjelmistoineen on aina parhaassa iskussa. Accountor ICT Service Desk on palvelu, joka sisältää kaiken tarvittavan työaseman katkottoman toiminnan varmistamiseksi. Palveluidemme avulla voit varmistaa liiketoimintaratkaisusi toiminnan ja kehittää IT-ympäristöäsi.   Etätuki – Ratkaisu yhdellä soitolla NOPEA Etähallinta nopeuttaa ongelmien selvittelyä. Ensikontakti asiantuntijaan ratkaisee jo lähes 98% ongelmista. YKSI puhelu […]

Lue lisää

Mobiililaitteiden elinkaari ja hallinta

Suojele yrityksesi tietoja käyttämällä Accountor ICT:n operaattorista riippumatonta mobiililaitteiden hallintapalvelua. Palvelun avulla voit helposti hallita laitteita ja määrittää yrityksen mobiilipolitiikan mukaiset tietoturva-asetukset.

Lue lisää

Työasemahallinta

Työasemahallinnalla tarkoitetaan työasemien ja erilaisten sovelluksien automatisoituihin asennuksiin käytettävän järjestelmän ylläpitoa ja sen toiminnan varmistamista.

Lue lisää