Digitaalinen työympäristö

Tehostatko vai tuhoatko työntekijöiden työtehokkuutta?

Jos kysyt työntekijöiltäsi mitä mieltä he ovat yrityksesi henkilökohtaisista työvälineistä, niin minkälaisia vastauksia saat? Työkoneet toimivat sulavasti ja ovat työtehtäviin soveltuvia? Laitteista löytyy kaikki tarvittavat sovellukset ja ne toimivat? Laitteilla saa tehtyä tarvittavat työtehtävät vaivattomasti? Vai kertovatko käyttäjät kuinka laitteet toimivat hitaasti, tarvittavia ohjelmia ei löydy eikä niitä saa asennettua ja ei ole tietoa mistä kysyä apua ongelmiin?

Laitteiden on tarkoitus tehostaa ja mahdollistaa työn tekemistä, ei päinvastoin. Jotta työntekijät eivät ole turhautuneita ja tehottomia, on käytettävien laitteiden vastattava jokaisen tarpeisiin ja toimittava kuten on suunniteltu. Myyjälle voi sopia kevyt kannettava tietokone ja hyvät mobiililaitteet kun taas tuotannossa työskentelevälle sopii tehokas työasema. Kaikilta löytyy omiin työtehtäviin parhaiten soveltuva laite.

Oikeiden laitteiden lisäksi käyttäjiltä täytyy löytyä oikeat ohjelmistot. Laitteista löytyy viimeisimmät versiot ohjelmista jotka mahdollistavat työn tekemisen turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Työaseman terveydentila ja proaktiivinen tuki

Uudenlainen työpaikka -palvelun avulla loppukäyttäjän ongelmat pystytään havaitsemaan ja ratkaisemaan ennen niiden syntymistä. Reaaliaikainen valvonta tarkkailee miten laitteet toimivat loppukäyttäjän näkökulmasta ja ongelmiin voidaan reagoida. Jos koneessa on havaittavissa hitautta, voidaan selvittää johtuuko hitaus käytettävistä sovelluksista, laitteista, verkosta vai jostain muusta syystä. Näin löydetään ongelmien juurisyyt ja vaikutusten laajuus.

Mikäli laitteiden kanssa tulee ongelmia, niin tarvitset ainoastaan yhden puhelinnumeron johon soittaa. 90% kaikista ongelmista ratkaistaan ensimmäisellä puhelinsoitolla.

Uudenlainen työpaikka

Tuotamme modernia työympäristöä, joka sisältää:

  • Tarpeiden mukaan optimoidut työtehokkuutta lisäävät laitteet
  • Tarvittavat ohjelmistot, jotka tukevat työskentelyä ajasta ja paikasta riippumatta
  • Single sign-on (SSO) kirjautumisen yhdellä tunnuksella kaikkiin järjestelmiin
  • Täydellisen laiterekisterin
  • Käyttötuen yhdestä puhelinnumerosta
  • Turvallisen laitteiden käytöstä poiston
  • Kustannukset käytön mukaan

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.