Webinaarin materiaalit: Kaikilla pilvillä on nyt yhteinen koti

Julkaistu 6.11.2018 - 8:33

 

Tiesitkö, että voit liittää kaikki pilvipalvelut yhteen paikkaan, ja hallinnoida niitä yhdellä ja samalla alustalla, tietoturvallisesti?

Maksat vain siitä mitä käytät, saat yhden tietoturvan ja tuen kaikille, ja raportit yhdeltä luukulta. Tekoäly auttaa sinua optimoimaan niin kuluja kuin palvelujakinLiian hyvää ollakseen totta? Mutta totta se on. 

Suomen johtava ICT-asiantuntijaorganisaatio palauttaa kustannusten ja pilvien hallinnan takaisin yrityksille. Liity meihin ja anna tekoälyn pitää huolen siitä, että kustannukset pysyvät kurissa, kaikissa pilvissä.

Asiakkaiden tarpeista lähteneiden toiveiden pohjalta olemme luoneet vahvan monipilvistrategian, siihen soveltuvat teknologiat ja valinneet luotettavat kumppanit. Yhdistämme pilvet toisiinsa, yhden intuitiivisen käyttöliittymän avulla. Autamme asiakkaitamme hyppäämään helposti suoraan mukaan tulevaisuuden monipilvi-maailmaan, siten että näkyvyys palveluihin, kustannuksiin ja terveydentilaan on parhaimmillaan reaaliaikainen. Palvelujen auditointitiedot keräämme yhteen paikkaan ja pidämme ne tallessa.

Asiakas ei siis maksa mistään ennen kuin hän palveluja käyttää, ja pitkiä sitoumuksia eri toimittajille ei tarvitse tehdä. Jos tarvitset palvelua vain kuusi kuukautta niin käytät ja maksat siitä vain kuusi kuukautta.

 

 

Webinaariaiheinamme 6.11. käsittelimme mm sitä, miten monipilvipalvelu toimii, mitä erinomaisia hyötyjä se tuo liiketoiminnalle ja miten se saadaan yrityksenne käyttöön.  Tämä on nähtävä ja kuultava!

 

Webinaarin materiaalit

Alta voit tutustua tarkemmin webinaarin materiaaleihin.

 

Tallenne (video)

Esitys Ville Laiho (.pdf)

 

Lisätietoja

Kun aihealueesta syntyi kysymyksiä, täytä allaoleva lomake, lisää kysymyksesi ja otamme sinuun yhteyttä lähipäivinä.

 

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.