Kaikilla pilvillä on nyt yhteinen koti

Julkaistu 2.10.2018 - 8:33
Tapahtuma:
Kaikilla pilvillä on nyt yhteinen koti - Accountor Cloud 2.0
Aihe:
Webinaari
Pvm:
6.11.2018
Klo:
09:00 - 09:30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

Tiesitkö, että voit liittää kaikki pilvipalvelut yhteen paikkaan, ja hallinnoida niitä yhdellä ja samalla alustalla, tietoturvallisesti?

Maksat vain siitä mitä käytät, saat yhden tietoturvan ja tuen kaikille, ja raportit yhdeltä luukulta. Tekoäly auttaa sinua optimoimaan niin kuluja kuin palvelujakinLiian hyvää ollakseen totta? Mutta totta se on. 

 

Asiakkaiden tarpeista lähteneiden toiveiden pohjalta olemme luoneet vahvan monipilvistrategian, siihen soveltuvat teknologiat ja valinneet luotettavat kumppanit. Yhdistämme pilvet toisiinsa, yhden intuitiivisen käyttöliittymän avulla. Autamme asiakkaitamme hyppäämään helposti suoraan mukaan tulevaisuuden monipilvimaailmaan, siten että näkyvyys palveluihin, kustannuksiin ja terveydentilaan on parhaimmillaan reaaliaikainen. Palvelujen auditointitiedot keräämme yhteen paikkaan ja pidämme ne tallessa.

Asiakas ei siis maksa mistään ennen kuin hän palveluja käyttää, ja pitkiä sitoumuksia eri toimittajille ei tarvitse tehdä. Jos tarvitset palvelua vain kuusi kuukautta niin käytät ja maksat siitä vain kuusi kuukautta.

Tervetuloa webinaariimme 6.11. kuulemaan lisää siitä, miten monipilvipalvelu toimii, mitä erinomaisia hyötyjä se tuo liiketoiminnalle ja miten se saadaan yrityksenne käyttöön.  Tämä on nähtävä ja kuultava!

 

Kenelle

Webinaari on tarkoitettu IT-ja tietohallintojohdolle ja vastaaville, talous-, hallinto-, ja kehitysjohdolle sekä kaikille niille, joita ajan-, ja kustannusten säästöt ja sujuvampi arki pilvipalveluissa kiinnostaa.

 

Agenda

 

Webinaarissa käymme läpi mm seuraavia aiheita:

  • Mikä on monipilvi ja miten se toimii?
  • Kenelle se on tarkoitettu?
  • Mitä hyötyjä saavutan monipilvipalvelusta?
  • Miten tekoäly pitää kulut kurissa?
  • Miten voin helposti liittyä siihen?

 

 

Esiintyjä

 

Ville Laiho

Teknologiajohtaja

Accountor ICT 

ville.laiho@accountorict.fi

 

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

 

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.