Webinaari 2.10. klo 9: Muistio- ja haastattelu-mobiiliapplikaatio myynnin ja asiakassuhteen tukena

Julkaistu 14.9.2018 - 11:51
Tapahtuma:
Muistio- ja haastattelu-mobiiliapplikaatio myynnin ja asiakassuhteen tukena
Aihe:
Webinaari
Pvm:
2.10.2018
Klo:
09:00 - 09:30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

 

Muistiinpanot asiakastapaamisista hukassa? Miten siirtäisin helposti ja vaivattomasti asiakkaaseen liittyviä tietoja CRM:ään myynnin tueksi jo asiakastapaamisen aikana?

Nyt asiakasrajapinnassa työskentelevä voi syöttää tietoja puheohjattuna ajantasaisesti organisaation järjestelmiin hybridiratkaisulla, jossa asiakkaan tiedot pystytään sanelemaan millä tahansa mobiililaitteella suoraan asiakastietojärjestelmään, josta tieto kulkeutuu edelleen muihin taustajärjestelmiin.

Asiakasrajapinnassa työskentelevän työ nopeutuu ja helpottuu huomattavasti, kun asiakkaaseen liittyvät tiedot pysyvät ajan tasalla myös työpisteen ulkopuolelta.

Accountor ICT kertoo lopuksi ja lyhyesti miten tämä sekä monet muutkin sovellukset saadaan palveluna kuukausihinnalla ja avaimet käteen palveluna Azuresta. Tämä on nähtävä ja kuultava!

 

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme 2.10. klo 9-9.30 kuulemaan lisää!

 

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu myynti-, markkinointi-, IT-ja tietohallintojohdolle, talous-, hallinto- ja kehitysjohdolle sekä kaikille niille, joita mielenkiintoiset aihealueemme koskettavat jokapäiväisessä työssä.

 

Esiintyjät

 

Ville Laiho

Teknologiajohtaja

ville.laiho@accountorict.fi

 

ja

 

Juho Nieminen

Johtaja, maakunnat

juho.nieminen@accountorict.fi

 

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

 

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Syksyn webinaarisarjassamme Accountor ICT kertoo yhdessä Accountor Enterprisen kanssa myynnin ja markkinoinnin digitalisaation aallonharjalla matkaamisesta ja siitä, miten päivittäiseen työhön saadaan lisää tehoa pilvisiirtymästä.

 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.