Webinaaritallenne ja materiaalit – Myyntijohtaja, älä hukkaa myyntiäsi!

Julkaistu 16.8.2018 - 9:08

 

Pilviratkaisun päälle rakennettu myynti ja markkinointi pitää sisällään monta liiketoimintaa helpottavaa seikkaa. Yksi pilven tunnetuimmista eduista on integroitavuus – esimerkiksi Azure + Dynamics 365 + Vainu – toimivat pilviympäristössä kokonaisuutena, joka tehostaa liiketoimintaa ja tuo kustannussäästöjä. Pilvisiirtymän myötä mahdollistat järjestelmiesi innovatiivisemman kehityksen moderneilla oheistuotteilla.

Muita pilvisiirtymän hyötyjä ovat skaalautuvuus (maksat vain käytöstä) ja tietoturvallisuus. Pilven avulla voit myös käyttää myynnin ja markkinoinnin päivittäisiä asiakkuudenhallinnan ja automaation työkaluja mistä ja milloin vain, koska pääset niihin kaikilla selaimilla.

 

Webinaarin tallenne ja materiaalit

 

Näitä asioita käsittelimme laajemmin webinaarissamme 4.9. Jos et päässyt osallistumaan, saat webinaarin tallenteen ja materiaalit sähköpostiisi täyttämällä allaolevan lomakkeen. 

 

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Maksuton webinaarisarjamme Azuren hyödyntämisestä pilvisiirtymässä jatkuu koko syksyn.

Merkkaa kalenteriisi myös seuraavat mielenkiintoiset webinaarimme:

  • 2.10. klo 9.00-9.30 Myynnin ja asiakassuhteen tukena muistio ja haastattelu- mobiiliapplikaatio
  • 6.11. klo 9.00-9.30 Sähköinen allekirjoitus varmistaa dokumenttien aitouden. Dokumenttien hallinta ja hyväksyntä aika- ja paikkariippumattomasti
  • 4.12. klo 9.00-9.30 Hallitse eri tunnuksia ja salasanoja keskitetysti Azure-pilviratkaisussa

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.