Hallitse haavoittuvuuksia -webinaarin materiaalit

Julkaistu 30.5.2018 - 10:00

 

Haluatko tunnistaa ja hallita sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia, raportoida riskeistä ja varmistaa yrityksesi toiminnan säädöstenmukaisuuden (kuten GDPR ja PCI) nyt ja tulevaisuudessa? Tiedätkö mikä on yrityksesi hyökkäyspinta-ala, ja miten hallita haavoittuvuuksia?

 

Pidimme 30.5. maksuttoman webinaarin, jossa kerroimme, kuinka paljastaa IT:n katvealueet ja niissä piilevät haavoittuvuudet sekä tietoturvauhkat skannaamalla koko yrityksen hyökkäyspinta-alaa avullamme. Samalla kerroimme myös Partner Detect -ratkaisustamme, jonka avulla voit varmistaa myös sen, että tietoturvasi on sekä nykyisten että tulevien tietoturvasäädösten mukainen.

 

Webinaarissa saatiin tietää, kuinka tunnistaa kohdat, joissa yrityksen järjestelmät ja tietovarannot ovat haavoittuvia. Webinaarissa käytiin läpi myös mahdollisuudet pienentää hyökkäyspinta-alaa ja yritykseen kohdistuvia tietoturvariskejä.

 

Webinaarin materiaalit

Tästä löydät webinaarin videotallenteen.

Tästä löydät webinaarin esitysmateriaalin (.pdf).

 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä ja haluat keskustella aiheesta lisää, ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake.

 

Accountor ICT käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.