Tehosta liiketoimintasi mahdollisuuksia – aamiaistilaisuus 14.6. klo 8.30

Julkaistu 3.5.2018 - 13:09
Tapahtuma:
Tehosta liiketoimintasi mahdollisuuksia - vältä ICT:n karikot
Aihe:
Aamiaistilaisuus
Pvm:
14.6.2018
Klo:
8.30-11.00
Paikka:
Scandic Koskipuisto Tampere
Osoite:
Koskikatu 1, 33100 Tampere

 

Accountor-konsernin One Accountor -konsepti on rakennettu mahdollistamaan yritysten koko ICT-ratkaisun hankinta palveluna ”yhden luukun” periaatteella. Accountorilla on mittava historia ja kokemus ICT-ympäristön kaikista osa-alueista. Me tunnemme modernit laite-, ohjelmisto-, tietoliikenne, -kapasiteetti sekä tietoturvaratkaisut. Kokemuksemme kautta olemme myös muodostaneet jokaisen osa-alueen ympärille kutakin ratkaisua tukevat lisäarvopalvelut.

Elintärkeä osa One Accountor -salkkua on sen kapasiteettipilviratkaisu, joka tarjoaa asiakkaan todellisen käyttötarpeen mukaan mukautuvia ja skaalautuvia ICT-ratkaisuja sekä -palveluita.

Olemme kääntäneet maailman ylösalaisin. ICT-alusta ei enää päätä mikä on mahdollista, vaan yrityksen sovellusratkaisut ohjaavat ja muokkaavat kapasiteetin halutunlaiseksi. Viemme myös laskutuksen uudelle tasolle tarjoamalla esimerkiksi minuuttipohjaista hinnoittelua. Tuotamme Accountor kapasiteettipilvipalvelua tietoturvallisesti hyödyntäen nykyaikaisia älykkäitä tietoverkkoja sekä konesali- ja pilviteknologiaratkaisuja, myös hybridi-mallilla.

Accountor kapasiteettipilvipalvelu mahdollistaa erillisten pilvipalvelualustojen saumattoman ja käyttäjälle näkymättömän käytettävyyden. One Accountor palveluita on jo käytössä useiden yritysten liiketointakriittisissä ympäristöissä.

Miksi yrittäisiä pysyä lukuisten eri toimittajien kannoilla? Miksi sallisit itsesi pompotettavan lukuisten eri palveluntarjoajien luukulla tukea pyytäen? Miksi maksaisit useita erillisiä ja usein toisiinsa verraten epäselviä laskuja? One Accountor ratkaisee muun muassa nämä haasteet. Asiakkaamme voivat nyt hankkia kaikki tarvitsemansa ICT-ratkaisut saman palveluluukun kautta, maanlaajuisesti.

Tervetuloa kuulemaan aamiaisen kera lisää One Accountor-palvelukokonaisuudesta Turkuun 13.6. tai Tamperelle 14.6.

Kenelle tarkoitettu?

 

Tilaisuus on tarkoitettu toimitus-, liiketoiminta-, tietohallinto- ja hallintojohtajille, sekä kaikille, joilla on merkittävä rooli yrityksen IT-ratkaisuihin liittyviin ylätason tai budjetäärisiin päätöksiin.

 

Miksi kannattaa osallistua?

 

Tulet oppimaan, että uusi Accountor kapasiteettipilvi todellakin tarjoaa jotain ennennäkemättömän uutta ja kustannustehokasta ICT-ratkaisujesi taustaksi. Jotta asia ei jäisi vain myyntipuheiden tasolle, tarjoamme kaikille tilaisuuteen osallistuneille yrityksille ilmaisen puolen päivän workshopin, jossa arvoidaan nykyisen ympäristönne kykyä tukea liiketoiminnan tarpeita, ja vertaamme sitä Accountor kapasiteettipilvipalvelun tarjoamiin parhaisiin käytäntöihin. Workshopin lopputuloksena asiakas saa suuntaviivat, joiden avulla voidaan suunnitella ympäristön kehittämistä.

 

Ohjelmassa

  • Aamiainen ja tervetulosanat
  • One Accountor – yhdeltä luukulta asiakkaan parhaaksi
  • Miksi Accountor kapasiteettipilvi? Taattua hybridikapasiteettia
  • One Accountor –tarjooma ja hyödyt asiakkaalle
  • Miten tietohallinto tukee liiketoimintaa?
  • Mitä One Accountor tarkoittaa Teille?

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 11.6.2018 mennessä. Paikkoja on rajallisesti.

Lisätietoja tapahtumasta ja mahdolliset viime hetken ilmoittautumiset: Nina Hiltunen, nina.hiltunen(a)accountorsoftware.fi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.