PCP Partner ja Accountor Systems yhdistävät voimansa Accountor ICT Oy:ksi

Julkaistu 2.10.2017 - 10:55

 

Osana Accountor-konsernin organisaatiorakenteen virtaviivaistamista konsernin tytäryhtiöt PCP Partner Oy ja Accountor Systems Oy yhdistyvät Accountor ICT Oy:ksi 1.10.2017. Accountor ICT jatkaa toimintaa PCP Partner Oy:n y-tunnuksella (0924774-7) ja osana Accountor konsernia. Sopimuskumppaninanne jatkaa täten 1.10.2017 alkaen Accountor ICT Oy, muita vaikutuksia kyseisellä muutoksella ei ole sopimukseenne.

PCP Partner Oy on kuulunut Accountor-konserniin vuodesta 2015 lähtien. Yritys on siitä lähtien integroitunut entistä tukevammin osaksi Accountoria yhtä hyvin sisäisen palvelutarjoajan roolissa kuin ulkoisten asiakkaiden palvelemisessa, yhdessä Accountorin muiden yritysten kanssa. Nyt toteutettava yhdistyminen on luontainen askel eteenpäin.

”Organisaatioiden yhdistymisen kautta muodostuva kokonaisuus tarjoaa entistä laajemman ja osaavamman palvelutarjonnan asiakkaillemme”, toteaa Accountorin ICT palveluista vastaava johtaja Petri Böhm. ”Yhdistymisen myötä myös henkilöstöllemme tarjoutuvat entistä paremmat mahdollisuudet erikoistua valitsemilleen osaamisalueille ja kehittää siten osaamistaan”, lisää PCP Partner Oy:n toimitusjohtaja Jouni Erkkilä.

Accountor ICT Oy:n palvelut kattavat jatkossakin hybrid cloud -ratkaisut, vaativat konsultointi-, ylläpito- ja tukipalvelut sekä ICT-laitteiden ja ohjelmistojen jälleenmyynnin.

Accountor ICT Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2017 alkaen Petri Böhm. PCP Partnerin nykyinen toimitusjohtaja Jouni Erkkilä jatkaa yrityksen palveluksessa kaupallisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Tutustu uusiin www-sivuihimme www.accountorict.fi 1.10.2017 alkaen.

Lisätietoja: Petri Böhm, Executive VP, Accountor Enterprise Cluster, petri.bohm@accountor.fi, p. 040 162 7969 Jouni Erkkilä, toimitusjohtaja, PCP Partner Oy, jouni.erkkila@pcp.fi ,p. 040 500 4369

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä asiakkuudenhallinnan ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2300 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 230 M€. www.accountorgroup.com

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.