PCP Partner Oy on työntekijöidensä omistama IT-yritys

PCP Partner Oy (nykyinen Accountor ICT) on vuonna 1993 perustettu itsenäinen, työntekijöidensä omistama IT-yritys. Kuluneiden 20 vuoden aikana toimintamme on hioutunut alkuaikojen tehokkaasta IT-laitetoimittajasta osaavaksi IT-ratkaisutoimittajaksi. Pyrkimyksenämme on toimittaa asiakkaillemme asiantuntijapalveluita ja IT-järjestelmiä jotka tukevat heidän liiketoimintaansa. Kunnianhimoinen tavoitteemme on todellakin ymmärtää asiakkaidemme ydinliiketoimintaa ja IT-ratkaisujen roolia osana sitä. Kuten missiossamme toteamme: Mahdollistamme asiakkaiden liiketoiminnalle kekseliäitä tapoja tehostaa ja varmistaa toiminnan jatkuvuus, parantaa käyttökokemusta ja toiminnallisen laadun mitattavuutta.

Henkilökohtainen, joustava asiakaspalvelu on aina ollut toimintamme perusperiaate. Siitä olemme saaneet asiakkailtamme positiivista palautetta ja sitä haluamme myös jatkuvasti kehittää. Kuten tiedämme, IT-teknologia on hyvin nopeasti kehittyvää ja uudistuvaa. Ajan hermolla pysyminen ja osaamisen ylläpito vaativat jatkuvaa kouluttautumista, niin asiantuntijoiden kuin muidenkin asiakaspalvelutehtävissä olevien henkilöiden osalta. Henkilöstön kehittäminen ja osaaminen on meille elinehto ja jatkuvuuden tae.

Monet pitkäaikaiset asiakassuhteet ja uudet asiakkuudet osoittavat meille onnistuneemme tavoitteidemme toteuttamisessa. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja halukkaita kehittymään nopeatempoisella toimialalla. Uskomme että näillä eväillä pärjäämme myös tulevaisuudessa.

Olemme uudistaneet www-sivumme vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Kaikki palaute sivuistamme on tervetullutta, sekä positiivinen että negatiivinen. Palautteen avulla haluamme kehittää sivuja entistä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme palveleviksi.

Sivuillamme esittelemme keskeisiä palvelutuotteitamme myös asiakasreferenssien avulla. Nämä toteutukset kuvastavat osaltaan tavoitteita joita olemme toiminnallemme asettaneet. Kuvaukset toteutetuista it-ratkaisuista antavat toivoaksemme parhaan kuvan osaamisestamme.

Accountor ICT

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.