Onnellinen johtaja!

Tiistaina 13.9. Hewlett-Packard Oy:n Finlandia-talolla järjestämässä Experience Day tapahtumassa, PCP palkittiin viittauksella – Most Valued HPE Partner, Ready Service Provider in Finland and Baltics 2016. Palkinnon nimi on pitkä, mutta niin on ollut myös polku matkalla Pohjolan ja Baltian alueen parhaaksi Cloud Service Provideriksi.

Kun joukkue on paras

Kuten tilaisuuden juontaja Peter Nyman aloitti juontonsa jalkapalloviittauksin, voin iloiten jatkaa samalla teemalla. PCP on joukkue, joka pelaa hyvin yhteen ja samaan maaliin. Voittojajuhlitaan ja tappiot kärsitään yhdessä. Jokainen tietää pelipaikkansa ja merkityksensä joukkueessa, eli jokaista tarvitaan ja arvostetaan. Kun joukkue on paras, riittää että vetäjä on täysillä mukana, eikä yritä ”johtaa”. Se tekee minut onnelliseksi.

Tämä palkinto oli kuin sarjakauden voitto ja voitosta saatu trophy, eli voitto-pokaali. Kiitos HPE:lle erinomaisesta kumppanuudesta ja hyvästä yhteistyöstä.

Tästä on mielettömän innostavaa jatkaa.
Jouni Erkkilä, PCP Partner Oy CEO

Jouni Erkkilä

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.