Kesäpilviä konesalissa

Tänä kesänä pilviä nähdään toivottavasti vain konesaleissa. Meillä PCP:llä aihe on erittäinkin ajankohtainen sillä loppukeväästä liittouduimme vanhan kumppanimme Hewlett-Packardin kanssa, tarkoituksena tuottaa jotain aivan uutta.

Aiomme nimittäin tuoda markkinoille paikallisen, siis lokaalin pilven jolla on kuitenkin globaalit muskelit. Pilveä on markkinoilla jos jonkunlaista. Ostajan on usein vaikea tietää miten ja minkälaisissa tiloissa palvelua tuotetaan. Aika lailla uskonvarassa joutuu suomalainen palvelunostaja tuotteensa hankkimaan, kasvottomien internet yritysten verkkosivujen lupauksien varassa. Pitävätkö palvelulupaukset edes paikkaansa ?

PCP on pitkänlinjan palvelutoimittaja, Private Cloudiakin olemme tuottaneet jo useamman vuoden. Siis jo silloin kun pilvi ei ollut edes muotia. Nyt markkina on kovassa murroksessa ja asiakkaat haluavat ihan ikiomaa Private Cloudia, sellaista jota voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin ja vaikka lennossa. Omat ohjelmistot pitää saada mukaan ja niiden käyttöönotto automatisoitua mieluummin 100%:sti.

HP:n automaatiokerros mahdollistaa meille täysin uudenlaisen tavan toimia, ohjelmistoilla ei enää ole käyttöönottoprojekteja vaan ne asentuvat omaan pilveesi automaation kautta. Samalla lailla monet perinteisistä IT murheenkryyneistä siirtyvät historiaan. Hyvin suunniteltu huoltokatkokin on lähes täysin automatisoitavissa. Tähän kun lisätään asiakkaan täydellinen näkyvyys palveluidensa tilaan reaaliajassa niin ollaan perustavanlaatuisten kysymysten äärellä.

Onko IT teknologia viimein kasvanut aikuiseksi ? Tällaistahan sen olisi aina pitänyt olla. Voit valita oman pilvesi joko IaaS, PaaS tai vaikka SaaS malleina.

Juuri tähän me tähtäämme, erittäin joustavaan, täysin automatisoituun paikalliseen pilveen. Konesalimme sijaitsevat Suomessa ja ovat täysin vikasietoisia. Hankkimalla ratkaisun meiltä, hankkii asiakas samalla liiketoiminnalleen erittäin kattavan vakuutuksen kaikenlaisia palvelukatkoja vastaan. Meidän pilvessämme kun ne virtuaalikoneetkin lentelevät kahden konesalin välissä ihan reaaliajassa. Hintakin on kilpailukykyinen kasvottomien internet palveluiden kanssa, vähän itseasiassa edullisempi.

Lisäksi kytkeydymme useisiin muihin palveluntuottajiin, joiden palvelut voidaan kätevästi hankkia omasta palveluportaalista. Laitteistojen toiminnasta ja saatavuudesta vastaa vaatimattomasti Fortune 500-listan sijalla 15. majaileva IT-jättiläinen, Hewlett-Packard. Globaali ja lokaali kohtaavat saumattomasti uudessa palvelussamme.

Taloushallintokin tykkää kun etukäteisinvestoinnit jäävät lähinnä transitioprojektiin, kaikesta muusta maksetaan kuukausittaisen käytön mukaan.

PCP Partner on kumppanisi verkottuneessa maailmassa!

Ville Laiho

Ville Laiho on Accountor ICT:n teknologiajohtaja.

+358 50 326 5130

ville.laiho@accountorict.fi

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.