Kiinteistö Oy Valkea talo

Accountor ICT toteutti sen minkä lupasi, projekti pysyi hyvin aikataulussa sekä sovituissa kustannuksissa ja saavutti kaikki tavoitteensa. Microsoft Office 365 palvelu on otettu innolla vastaan Kuulojärjestöissä. Palvelu tulee muuttamaan Kuulojärjestöjen toimintaa mm. yhtenäistämällä videoneuvottelut ja pikaviestinnän.

Valkea talon kuulojärjestöjen sähköpostipalveluiden siirto Microsoft Office 365 -palveluun

 

Valkea talo on kuulojärjestöjen monitoimitalo, jossa sijaitsee Kuurojen Liitto ry:nKuuloliitto ry,Kuurojen PalvelusäätiönKuurojen kansanopiston sekä Kuulovammaisten Lasten Vanhempien liitto ry:n keskustoimistot.

Lähtötilanne:

Valkean talon kuulojärjestöt toimivat samalla AD-toimialueella. Käytössämme oli yhteinen Valkean talon kuulojärjestöjen konesalissa ylläpidetty Exchange 2003 sähköpostijärjestelmä jossa erilaisia sähköpostidomaineita lähes 10 kappaletta. Melkein 10 vuotta jatkuvasti käytössä ollut sähköpostijärjestelmä ja siinä oleva lähes miljoona sähköpostia kertovat kuinka tärkeä viestintäkanava Kuulojärjestöille sähköposti on.
Kaikkiaan organisaatiolla on yhteensä käyttäjiä noin 400 henkilöä.

Projektin tavoitteet:

  1. Siirtää vaiheittain kaikki sähköpostidomainit Microsoft Office 365 pilvipalveluun.
  2. Siirtää vaiheittain kaikki käyttäjät (käyttäjätunnukset ja sähköpostit) Microsoft Office 365 pilvipalveluun.
  3. AD FS As a Service palvelun käyttöönotto Accountor ICT:n datacenteristä
  4. Toteuttaa kaikki yllä oleva siten, että se ei häiritse käyttäjien työtä.

Projektin tulokset:

  1. Microsoft Office 365 palvelun perustaminen ja käyttöönotto onnistui sujuvasti. Accountor ICT yhdessä Microsoftin kanssa pystyivät tukemaan Valkean talon tietohallintoa erinomaisen hyvin.
  2. Käyttäjätunnusten ja sähköpostien siirtoon saimme hyvin tukea. Pystyimme tuen avulla itse toteuttamaan helposti tunnusten ja sähköpostien siirrot meille sopivana ajankohtana. Huolimatta suuresta sähköpostimäärästä kaikki siirrot onnistuivat ongelmitta. Siirrot toteutettiin organisaatioittain viikonlopun aikana, joten palveluiden siirto ei häirinnyt käyttäjiä.
  3. AD FS As a Service palvelun avulla pystymme päivittämään käyttäjien tietoja AD:sta suoraan Office 365 pilvipalveluun ilman että asia työllistää tietohallintoa.

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.